Anunturi in ziare prin sms si Anunturi in ziare nationale cu plata prin card

Odata cu revolutionarea tehnologiei, pana si anunturile in ziare nationale pot fi platite cu cardul sau prin sms! Stiu ca acum vor urma o serie lunga de intrebari: “Cum se poate realiza asta?”, “Sunt datele dumneavoastra personale protejate?”, acestea doua fiind cele mai frecvente si importante.

Ei bine, publicarea de anunturi in ziare nationale este de acum la indemana dumneavoastra deoarece v-am pregatit doua modalitati de plata care va vor veni in ajutor in momentul in care doriti sa achitati comenzile dumneavoastra.

Daca veti arunca o privire de ansamblu pe site-urile noastre, veti observa faptul ca aveti expusi toti pasii in vederea publicarii unui anunt si un lucru revolutionar, sistemul nostru de plata executat in doua modalitati si anume :Anunt cu plata prin SMS si Anunturi cu plata cu cardul.

In cazul in care optati pentru modalitatea de plata prin sms, atunci trebuie sa urmati cativa pasi. Trebuie sa stiti de la inceput ca plata prin sms este posibla numai in cazul in care comanda dumneavoastra nu depaseste suma de 100lei. In cazul in care comanda dumneavoastra e inregistreaza in termenii dati, urmeaza sa trimiteti unul sau doua sms-uri  (Vodafone, Orange sau Telekom) si veti primi una/doua parole, acestea urmand sa fie folosite pentru confirmare.

Daca doriti, in schimb, sa platiti cu cardul, trebuie sa stiti ca plata se face pe moment, pe site-urile noastre si nu sunt percepute niciun fel de taxe. Sunt acceptate carduri emise sub siglele Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Stiu ca va intrebati acum ce garantie va oferim in vederea protejarii datele dumneavoastra personale. Nu trebuie sa va ingrijorati in aceasta privinta! Gradul de incredere si responsabilitate al firmei noastre este unul dobandit in timp si in urma unui efort asumat in vederea satisfacerii nevoilor clientilor. De aceea, suntem cea mai mare companie de mica publicitate in anii 2011, 2012 si 2013, iar la noi anunturile sunt publicate in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

diploma-Click

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro